BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-31-2009, 01:10 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8990
PIN: N/A
Carrier: sw engineer
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry maps

Please Login to Remove!

Can i plot all the European cities like london ,melbon,syndey,Amsterdam to the black berry maps??if it is not,which maps can i prefered to plot all these cities???
Offline  
Old 12-31-2009, 06:26 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.3
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,939
Post Thanks: 19
Thanked 522 Times in 507 Posts
Default

If you are asking about coverage areas, take a look at BlackBerry - BlackBerry Maps More Information . I don't see Austrailia.

Note, you will need a blackberry data plan on your mobile account. Blackberry Maps downloads the map data on the go from the blackberry/RIM network. It will not work on generic mobile data service.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-06-2010, 02:26 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8990
PIN: N/A
Carrier: sw engineer
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry maps

Can u say the points of interests available on blackberry maps by default??
Offline  
Old 01-06-2010, 08:23 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

You have to provide the "points of interest" when invoking the map using the Location document.

See this article:

Livelink - Redirection
Offline  
Old 01-07-2010, 03:15 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8990
PIN: N/A
Carrier: sw engineer
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

But error displaying on this line

MapsArguments ma = new MapsArguments(MapsArguments.ARG_LOCAL_SEARCH, "hotels", "Waterloo");


and getting the error message as 'MapsArguments.ARG_LOCAL_SEARCH' cannot be resolved
Offline  
Old 01-07-2010, 10:06 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

I'm not aware of any ARG_LOCAL_SEARCH, and apparently it does not exist in the API.

Have you looked at the API javadocs for the JDE level that you are using?
Offline  
Old 01-08-2010, 12:28 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8990
PIN: N/A
Carrier: sw engineer
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Then pls tell me how to plot a 'points of interest' like major hotels in a location?
Offline  
Old 01-08-2010, 08:18 AM   #8 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

You would compose a location document containing a list of these points of interest. This is described in the KB article that I linked for you earlier.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.