BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2010, 03:25 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 62
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to set Classpaths for different versions of JDE ?

Please Login to Remove!

I use JDE 4.3 , 4.5 , 4.7 as well as 5.0

I have also installed Java 2 , 4 and Java 6

I can run most Java programs successfully on them but when I tried to run a program that uses some of the features of Java 6 , I got errors mentioning that i need to upgrade to Java 6

Sine I have already got Java 6 instaled , I think that I might not have set the classpath properly for the different JDE versions

Can any one please mention how I can speify Java versions for different JDEs so that one classpath relevant to a particular JDE is not universal to all the other JDE versions ?
Offline  
Old 01-16-2010, 11:39 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 62
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Bump
Offline  
Old 01-21-2010, 04:15 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 62
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Can anyone offer any help on it please ?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.