BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2010, 04:25 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 62
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to set Classpaths for different versions of JDE ?

Please Login to Remove!

I use JDE 4.3 , 4.5 , 4.7 as well as 5.0

I have also installed Java 2 , 4 and Java 6

I can run most Java programs successfully on them but when I tried to run a program that uses some of the features of Java 6 , I got errors mentioning that i need to upgrade to Java 6

Sine I have already got Java 6 instaled , I think that I might not have set the classpath properly for the different JDE versions

Can any one please mention how I can speify Java versions for different JDEs so that one classpath relevant to a particular JDE is not universal to all the other JDE versions ?
Offline  
Old 01-16-2010, 12:39 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 62
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Bump
Offline  
Old 01-21-2010, 05:15 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 62
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Can anyone offer any help on it please ?
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.