BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-18-2010, 03:04 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: secret
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default website for blackberry query string issue

Please Login to Remove!

We're doing a website optimized for the blackberry device. We also were able to push a web-channel to certain users. When we push the web-channel, we also add to the URL certain info in the query string. Now, this is happening only onces! The first time the blackberry user hits the icon, the device is doing a post not a get to the website. So the values in the URL query string are not read. If the user refreshes the browser, everything is working well. More than that, if the user hit the icon the second, third,... times everything is working well.
Can anyone help with this?Any idea?

Many thanks in advance.
Offline  
Old 02-18-2010, 03:21 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Moved to a more appropriate section
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.