BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-04-2010, 05:51 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Vofafone
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Language Setting from Application

Please Login to Remove!

How can I get the selected language of the device from an application. I need to work on localization issue. My application need to use that language in the application which is selected as language option of the device setting.
Offline  
Old 03-04-2010, 10:19 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

Did you look at the Locale class in the java docs?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Delta / Onsrud Inverted Pin Router, Model 43-275, Venturi Vacuum, Mobile Base
$2395.0
Delta / Onsrud Inverted Pin Router, Model 43-275, Venturi Vacuum, Mobile Base pictureThermo Scientific RV5 VLP120 Vacuum Pump with EMF 10 Oil Mist Filter
$1899.95
Thermo Scientific RV5 VLP120 Vacuum Pump with EMF 10 Oil Mist Filter pictureVTEC VTX20-NB-SM VACUUM PUMP *NEW NO BOX*
$35.0
VTEC VTX20-NB-SM VACUUM PUMP *NEW NO BOX* pictureTelevac Model 2A-A 0-1000 Microns
$25.0
Televac Model 2A-A 0-1000 Microns pictureBlack Decker S600 Cordless Powered Scrubber Household Handheld Vacuums, New
$223.0
Black Decker S600 Cordless Powered Scrubber Household Handheld Vacuums, New picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.