BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-16-2010, 07:28 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8200
PIN: N/A
Carrier: 3
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error starting ... Symbol 'RadioInfo.getSupportedWAFs' not found.

Please Login to Remove!

Hi all,
In my application, i just want to access some methods of RadioInfo class.
When i call RadioInfo.getCurrentNetworkName() , it returns well the Network Name.

But when i call RadioInfo.getSupportedWAFs(); it said me an error when i launch the application on the emulator and on the device too.
"Error starting ... Symbol 'RadioInfo.getSupportedWAFs' not found."

The application has been signed.
Has someone had the same problem ? Please help me. Thanks a lot.
Offline  
Old 06-18-2010, 05:08 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

What JDE level did you compile under, and what OS level is running on the device?
Offline  
Old 06-21-2010, 07:01 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8200
PIN: N/A
Carrier: 3
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi ,
Thanks for your preoccupation.
JDE 5.0.0
The version of OS: BB 9700 , v5.0.0.586 (Plate-forme 5.1.0.146)
Offline  
Old 06-30-2010, 09:32 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8200
PIN: N/A
Carrier: 3
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It's borring this forum
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.