BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-02-2010, 12:58 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default App location issue with using RAPC

Please Login to Remove!

I've got this script which builds an application of mine that is mostly automated. However, since I want to control where my application is downloed to OTA I've had to use the JDE to build it twice in order that the location can be specified.

I want to be able to fully automate this with the script itself. As such I decided to use the RAPC. Everything builds fine with this but for some reason the location of my app isn't changing when I change the content folder option in the jad.

Anyone have any idea what is going on or any solution to this issue?

Thanks
Offline  
Old 07-02-2010, 01:16 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

I'm not aware that the BB platform allows a 3rd-party app to specify the destination folder. The destination folder is controlled by the theme.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.