BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-02-2010, 01:58 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default App location issue with using RAPC

Please Login to Remove!

I've got this script which builds an application of mine that is mostly automated. However, since I want to control where my application is downloed to OTA I've had to use the JDE to build it twice in order that the location can be specified.

I want to be able to fully automate this with the script itself. As such I decided to use the RAPC. Everything builds fine with this but for some reason the location of my app isn't changing when I change the content folder option in the jad.

Anyone have any idea what is going on or any solution to this issue?

Thanks
Offline  
Old 07-02-2010, 02:16 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

I'm not aware that the BB platform allows a 3rd-party app to specify the destination folder. The destination folder is controlled by the theme.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.