BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-24-2010, 03:02 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: Maxis
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES connection problem

Please Login to Remove!

I cannot make a connection and send the data from my application which the device is running BES and without configured any APN in the device. I have already set the devideside=false when open the connection but it is still failed.

Is anyone know what is the problem?
Offline  
Old 07-24-2010, 07:47 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jan 2006
Model: LEZ10
OS: 10.0.10
Carrier: Rogers CA
Posts: 1,704
Post Thanks: 20
Thanked 77 Times in 68 Posts
Default

It could be a large number of things. I think we need more information, perhaps code samples, any error messages or exceptions displayed, etc.
__________________
My other Blackberry is a PlayBook.
Offline  
Old 07-24-2010, 08:15 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: Maxis
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could you let me know what I suppose to set for the connection?
Example:
Connector.open(url + ";deviside=true");

Is there anything I need to set if I want my application to connect using the BES connnection.
Offline  
Old 07-25-2010, 08:43 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jan 2006
Model: LEZ10
OS: 10.0.10
Carrier: Rogers CA
Posts: 1,704
Post Thanks: 20
Thanked 77 Times in 68 Posts
Default

Have a look at this video: Media Library
__________________
My other Blackberry is a PlayBook.
Offline  
Old 07-25-2010, 09:18 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: Maxis
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks hrbuckley.

I have already set the parameter "deviceside=false" as what the clip taught, but I have no luck, it is still not work.

Any other suggestion?
Offline  
Old 07-25-2010, 11:09 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: Maxis
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found another problem again. That is BIS connection.

Do you have any idea of how to configure the BIS connection so that I can send data through the BIS from my application?

From the clip that you sent me, it didn't mention how to configure it.
Offline  
Old 07-26-2010, 07:13 AM   #7 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jan 2006
Model: LEZ10
OS: 10.0.10
Carrier: Rogers CA
Posts: 1,704
Post Thanks: 20
Thanked 77 Times in 68 Posts
Default

Only that asking people to pull suggestions out of the air and then telling them you've tried that is an inherently inefficient way to debug software. If you followed the directions in the video, and it doesn't work we need more information to help you track down the failure.
__________________
My other Blackberry is a PlayBook.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.