BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-08-2010, 05:07 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: airtel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Connection failure on hard reboot

Please Login to Remove!

I created a BlackBerry application which connects to my server and works fine , i included auto start feature.
On the first time installation , the app work fine to connect to server .
But on the hard reboot , the app starts up and it is unable to connect to server, am getting the error message as "Tunnel failed". This happens only on hard reboot. If i re-install the app , again every thing works fine until i do a hard reboot

Appreciate your help

Thanks,
chams
Offline  
Old 11-08-2010, 07:00 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jan 2006
Model: LEZ10
OS: 10.0.10
Carrier: Rogers CA
Posts: 1,704
Post Thanks: 20
Thanked 77 Times in 68 Posts
Default

On autostart from reboot you have to make sure your application waits untill the OS has come up far enough to support what you want to do. See this knowledge base article: Livelink - Redirection
__________________
My other Blackberry is a PlayBook.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.