BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-19-2004, 05:40 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denver, CO
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Offline  
Old 11-19-2004, 07:19 AM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Join Date: Aug 2004
Model: N/A
Carrier: N/A
Posts: 3,309
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-19-2004, 10:41 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bay Area, CA. USA
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 01-14-2005, 08:58 AM   #4 (permalink)
crs
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2004
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 1,034
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Simulator Problem - Help Please....

Hi All,

I've been happily developing and testing on the simulator and all of a sudden I start getting:

java.lang.ClassNotFoundException
@0157C000 "net_rim_cldc-1"

Yy program (CLDC app) never starts. I've run clean.bat, removed all breakpoints, re-installed the BB JDE, checked my JRE version and it still doesn't work.

I can build and sign my app and it runs fine on the real device.

Any help would be appreciated.

Thanks,

Mark
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.