BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-04-2011, 01:47 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2011
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: Telenor
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Using Browser on Simulator

Please Login to Remove!

Hi Guys,

At work we develop web application for use on regular PC browsers. But I would like to see how these web pages look on a BB (8800).

I've downloaded the BB 8800 simulator. But when I enter an ur, eg. google.com -l on the device - it wont show.

Do I miss some kind of setup thing?

Thanks in advance....
Offline  
Old 01-04-2011, 02:43 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default Re: Using Browser on Simulator

You need to start the MDS-CS program first.

See the simulator options, there is a checkbox "Start MDS"
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Using Browser on Simulator
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BlackBerry simulator browser problem abhilash_balan General BlackBerry Discussion 1 03-26-2010 07:14 AM
Hotspot Browser vs. Internet Browser EricScott General 9000 Series Discussion - Bold 7 11-26-2008 09:39 AM
Browser selecting incorrect browser... skyman84 General BlackBerry Discussion 3 11-19-2008 10:23 AM
Can not access Internet with Blackberry Simulator techiefin Developer Forum 2 07-31-2007 01:22 AM
TMO 7100t: Blackberry Browser vs. Browser? mybootorg General Legacy Device Discussion 7 11-05-2005 02:48 PM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.