BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-07-2011, 02:31 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2011
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: airtel
Posts: 29
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question wipe device using api

Please Login to Remove!

Hi,
I want to wipe device data using bb api... how it is possible.....suggest me.
Offline  
Old 09-07-2011, 01:40 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default Re: wipe device using api

AFAIK, there is no "public" API to wipe the device.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: wipe device using api
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Verify Remote Wipe of a device? ericb1 BES Admin Corner 2 02-01-2011 09:18 AM
Software Configuration does not install on device - no errors hueydok BES Admin Corner 0 04-14-2010 11:22 AM
Another Berry "no device found" Problem lagisforeplay Linux Users Corner 0 04-09-2009 06:45 PM
BES for Domino 4.0 SP4 - Coming Soon jibi BES Admin Corner 0 03-01-2006 11:29 AM
BES 4.0 SP3 for Exchange available for Download jnelson2000 BES Admin Corner 72 01-12-2006 02:44 PM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.