BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-29-2004, 09:44 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Offline  
Old 01-22-2005, 04:32 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Location: MAH
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to run BB app on Emulator w'out JDE

Hi everybody,

Can I run the Release code (COD files etc.) on the Emulator without having JDE. Such stuff is possible in case of Palm, in which the exe code can be run on emulator without having the development environment.

If it is possible for RIM, then how?

Earlier reply is much appritiable.

Cheers,
Abhijit.
Offline  
Old 01-22-2005, 10:03 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Location: Metro NYC
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes. Just copy the files into the simulator's directory.

-- Aric
__________________
-- Aric Rosenbaum
BlackBerry consulting, BlackBerry development
www.arconsultinginc.com
BlackBerry consulting and development (RIM SI Partner)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.