BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Developer Forum (http://www.blackberryforums.com/developer-forum/)
-   -   NoClassDefFound after adding some vars (http://www.blackberryforums.com/developer-forum/261708-noclassdeffound-after-adding-some-vars.html)

hibbert 09-27-2012 02:06 AM

NoClassDefFound after adding some vars
 
Hi,
in my App I have got some classes (wow) with some getters and setters(double wow).

When I develop my App and Test it on my Blackberry (BB 9360 v. 7.1) it is all fine.

But after adding some new vars to one of my classes I get the "NoClassDefFound" exception. I just add some new vars and try to run the App.

After removing the new vars it's still the same problem... wtf is BB doing?

Does anyone have some ideas? I'm using eclipse under win7 x64.

Thank you.

Dougsg38p 09-27-2012 09:22 AM

Re: NoClassDefFound after adding some vars
 
The first thing to do is detemine which class it is complaining about.

This should be in your stack trace (simulator) or in the event log (device)

hibbert 09-28-2012 01:51 AM

Re: NoClassDefFound after adding some vars
 
It is while my MainScreen is initializing. There are no more information about this error :/

I wiped my device and tried to add a test-app, everything is fine. I try my app, still the same error :(

Dougsg38p 09-28-2012 07:49 AM

Re: NoClassDefFound after adding some vars
 
Did you check the event log?

You can view it on the device or download via javaloader...

No way for anyone to help you with 1) no error info, and 2) no source code


All times are GMT -5. The time now is 08:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.