BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-13-2013, 05:31 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2013
Model: 6100
PIN: N/A
Carrier: reliance
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unable to start Simulator

Please Login to Remove!

Hi,

I have installed BB Java Development Environment 7.0.1. Recently I updated my java 7, update 21. After that I am not able to launch my simulator. Its throwing following error:

"Unable to start Simulator. Check that the file exists."(java.io.exception: cannot run program \\simulator.) Create process error -2, The system cannot find file specified.

I have attached the screenshot of error.

Why this error happens? What is the problem? How to make my simulator to work... Thanks in advance.... Please help.
Attached Images
File Type: jpg BB_Simulator.jpg (96.9 KB, 3 views)
Offline  
Old 05-13-2013, 06:17 AM   #2 (permalink)
Spam Reporter
 
dc/dc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: IAD
Model: 6230
Carrier: Voicestream
Posts: 14,524
Post Thanks: 214
Thanked 341 Times in 307 Posts
Default Re: Unable to start Simulator

You need to post in the Developer section.
__________________
I h8 txtspk.
Offline  
Old 05-13-2013, 06:27 AM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,891
Post Thanks: 32
Thanked 454 Times in 390 Posts
Default Re: Unable to start Simulator

Thread moved
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Unable to start Simulator
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to Display CSS Images in Black berry Strom2 9500 V713 Simulator gbkriss General 9500 Series Discussion - Storm 0 06-01-2011 12:35 AM
Unable to access network from BlackBerry simulator caoticud@yahoo.com Developer Forum 2 06-11-2008 06:29 AM
Am I the only one who has been unable to access AT&Ts BlackBerry start page for days? DrjonesUSA General BlackBerry Discussion 3 05-15-2008 03:22 PM
unable to connect to internet from simulator balaji6969 Developer Forum 1 01-08-2007 11:21 PM
Simulator won't start JuneK Developer Forum 3 06-22-2006 04:27 AM

8 x CM 8164 DRAM 64kx1 164 4864 IC Apple IIe Commodore 64 Oric IBM PC Soviet Era
$9.95
8 x CM 8164 DRAM 64kx1 164 4864 IC Apple IIe Commodore 64 Oric IBM PC Soviet Era pictureHolden VF Commodore SS-V Redline Wheels Sport Metal Watch
$16.99
Holden VF Commodore SS-V Redline Wheels Sport Metal Watch pictureCommodore Amiga A2091 Hard Drive and Controller Card Quantum ProDrive LPS (D9-2)
$131.0
Commodore Amiga A2091 Hard Drive and Controller Card Quantum ProDrive LPS (D9-2) pictureCommodore Amiga A2000 A2500/50 Accelerator Card 312291 BR98YVA2630 (D9-1)
$250.0
Commodore Amiga A2000  A2500/50 Accelerator Card 312291  BR98YVA2630  (D9-1) pictureVintage Newtek Video Toaster for Commodore Amiga 2000,2000HD, 2500, 3000T (D13)
$79.0
Vintage Newtek Video Toaster for Commodore Amiga 2000,2000HD, 2500, 3000T  (D13) picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.