BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-21-2004, 02:29 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help - debug: Error sending bytes on channel

Please Login to Remove!

Hi,

I want attach JDE debug to handleld,
but JDE display this message in error window:
"Error sending bytes on channel".

Thanks for any suggestion.
fabius
Offline  
Old 09-21-2004, 08:33 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8700r
Carrier: Rogers
Posts: 221
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am assuming your using a USB blackberry? Make sure Desktop Manager is not running.
Offline  
Old 09-21-2004, 11:51 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Eradis,

is right.

Thanks!
fabius

Sync4j - the open source SyncML mobile application platform - www.sync4j.org
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.