BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-22-2007, 04:30 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Model: 7290
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Deploying MDS App

Please Login to Remove!

Hi, i have a problem deploying an application from MDS. The application install correctly on the device, but automatically uninstall in few seconds. Whats wrong?
The MDS logs only say this:
[INFO ] (02/22 08:29:22) [ScheduleMgr] Admin Service | Task scheduled to push system message to devices. | DevicePIN=24F6BB08 ; TaskID=411;
[INFO ] (02/22 08:29:22) [SystemConnectorImpl] System Connector | Data sync: sent delete to device; application was reported on device but not found on server; | DevicePIN=24F6BB08; AppName=bespre/cuadro 2.2.28 en;
[INFO ] (02/22 08:29:22) [WicletServiceImpl] Application service | Application added on device. | DevicePIN=24F6BB08; AppURI=bespre/cuadro_amortizaciontae;
[INFO ] (02/22 08:29:22) [SystemConnectorImpl] System Connector | Application was installed successfully on device | DevicePIN=24F6BB08; AppName=cuadro;
[INFO ] (02/22 08:29:28) [WicletServiceImpl] Application service | Mark application for pending deletion. | DevicePIN=24F6BB08; AppURI=cuadro;
[INFO ] (02/22 08:29:28) [SystemConnectorImpl] System Connector | Application was deleted from the device | DevicePIN=24F6BB08; AppName=cuadro;
[INFO ] (02/22 08:29:28) [WicletServiceImpl] Application service | Mark application as deleted. | DevicePIN=24F6BB08; AppURI=cuadro;
Offline  
Old 02-22-2007, 07:36 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Model: 7290
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Everything right. The problem was the language, it was different than the MDS RUNTIME language.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.