BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-27-2007, 10:23 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Münster, Germany
Model: 8700
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Accessing MDS Programs

Please Login to Remove!

I have two programs. One developed via the MDS Studio and on via JDE.

I would like to access the MDS application from the JDE application by using the DesktopManager class. MDS programmed applications do not appear when I print out all accessable programs - just the MDS Runtime shows up.

Does anybody has a clue how to address an MDS application (to start it and change the icon)?
Offline  
Old 03-28-2007, 04:40 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Münster, Germany
Model: 8700
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I talked to RIM. They said, it is not possible to access a MDS application from a Java application.
Offline  




Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.