BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-28-2007, 12:01 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 53
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow get Blackberry model

Please Login to Remove!

is there a way to get the Blackberry model? ex Blackberry 7290.

code example please
Offline  
Old 03-28-2007, 12:05 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 53
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm thinking ...
Request.ServerVariables ("HTTP_USER_AGENT")
in that area
Offline  
Old 03-29-2007, 01:19 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Skipper_Joe's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Kharkov, Ukraine
Model: 8300
Carrier: N/A
Posts: 237
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

DeviceInfo.getDeviceName()
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.