BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-29-2007, 10:28 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
bulldoggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Nashville, TN
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry Developer Labs

Please Login to Remove!

Newbie Developer Question...

I downloaded all of the necessary software to run RIM's Blackberry JDE. Over at RIM's Blackberry Developer Labs section, they provide getting started applications (like writing your first application). However, when I try to build the examples they provide inside the JDE, I get a build error... no additional information provided.

Has anyone tested the examples inside JDE 4.1?
__________________
When in doubt, empty the magazine...
Offline  
Old 03-29-2007, 12:17 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
bulldoggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Nashville, TN
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Son of a....

I apparently missed this article during my initial search. This solution fixed my problem. If it helps anyone else....

[Solved] I get an "error=2" with a HelloWorld prog

My apologies for the unnecessary posting...
__________________
When in doubt, empty the magazine...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.