BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-13-2007, 05:22 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8707v
Carrier: c
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mds studio publish problem

Please Login to Remove!

Hi,

I'm trying to publish a mds studio application but can't.
First I make the “Publish Wizard” option.
In the “Check publishing” screen in Repository Alias – Webdav on localhost and Registry Alias – Application Registry on localhost but it appears a message “Repository problem. ConnectException: Connection refused: connect” and the two semaphore from options are red and can' to continue the process.

I try to change from Preferences – Publishing menu the Application Repository and File Repository but don't works. In this configuration the "default path" label I don't konw what i must write it.

Must I configurate any option the mds studio with bes for works correctly ??

Thanks in advance for your help and sorry for my english
Offline  
Old 04-13-2007, 10:29 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jhoetzl's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Central, NJ
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 116
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

1. Are you trying to publish to the simulator/test setup or a production or test BES Server's MDS setup?

2. In the options of MDS Studio, in Publishing, are the usersnames/password there? Are they correct?

3. The default paths should be fine.

4. You may have a port conflict on the web server?
__________________

Current Device: 8320 OS: 4.2.2.338
Previous Device: 8100 OS: 4.2.1.107
BES v4.1.5/Notes 7.0.2
Offline  
Old 04-13-2007, 11:46 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8707v
Carrier: c
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi jhoetzl thanks for your reply.

I'm trying to publish not with the simulator. In other if I Test the simulator publish works fine.

What username and password must put in the Credentials?

Thanks a lot
Offline  
Old 04-13-2007, 08:13 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jhoetzl's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Central, NJ
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 116
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For the server side MDS Publish, on the BES server where MDS is running, look for a file called:

mds-discovery-users.xml

It should contain the answer for the credentials...whomever setup the server would have set it up.
__________________

Current Device: 8320 OS: 4.2.2.338
Previous Device: 8100 OS: 4.2.1.107
BES v4.1.5/Notes 7.0.2
Offline  
Old 04-16-2007, 06:07 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8707v
Carrier: c
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi jhoetzl,

i look mds-discovery-users.xml, the user and passwor is publisher
but not works neither.

Thanks
Offline  
Old 04-16-2007, 06:04 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jhoetzl's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Central, NJ
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 116
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You looked on the server you are publishing to? I'd find it really odd that whomever installed the server would have entered those 2 default entries.
__________________

Current Device: 8320 OS: 4.2.2.338
Previous Device: 8100 OS: 4.2.1.107
BES v4.1.5/Notes 7.0.2
Offline  




Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.