BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-17-2007, 01:13 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Oct 2006
Model: 7103
Carrier: Verizon
Posts: 259
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Multiple Menu Seperators

Please Login to Remove!

Is there a way to add multiple seperators to a menu? The add seperator method afaik just pushes one to the bottom, not by priority or anything.
Offline  
Old 05-18-2007, 02:54 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2005
Location: Manchester, UK
Model: BOLD
Carrier: t-mobile
Posts: 714
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the menu seperators use an ordinal integer to dictate where in the list they should appear:

menu.add(MenuItem.separator(1));//top seperator

menu.add(MenuItem.separator(5));//middle seperator

menu.add(MenuItem.separator(10));//bottom seperator
__________________
new job doesn't allow a public profile - please do not contact this user with questions, you will not get a response. good luck!
Offline  
Old 05-18-2007, 10:12 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Oct 2006
Model: 7103
Carrier: Verizon
Posts: 259
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks jfischer, totally glossed over this in the api.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.