BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-09-2007, 05:38 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Location: India
Model: 8700g
Carrier: Airtel
Posts: 117
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser cache

Please Login to Remove!

I have a browser based application.There is a fixed url from where the contents are loaded.The application is designed to show fresh data everytime the url is hit.But my problem is that , the link gets stored in the cache and then accesses it thru cache only.basically it doesn't refresh the data. not evn after refreshing the page.so i do not get updated data.every time i have to go to browsers options and manully delete cache contents.Can somebody tell me how this can be solved?how can the cache be deleted aytomatically.
__________________
Thanks
Meenal
Offline  
Old 07-10-2007, 02:44 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2005
Location: Manchester, UK
Model: BOLD
Carrier: t-mobile
Posts: 714
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

good question - i don't know the answer. i recently had a problem where the browser was cacheing a .jad file so when i updated an application users were still seeing the old version - not good.
__________________
new job doesn't allow a public profile - please do not contact this user with questions, you will not get a response. good luck!
Offline  
Old 07-10-2007, 10:55 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Skipper_Joe's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Kharkov, Ukraine
Model: 8300
Carrier: N/A
Posts: 237
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe it will help to set HTTP response headers CACHE-CONTROL:NO-CACHE and EXPIRES with current time on webserver?
Just a thought, I didn't try it myself.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.