BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-07-2007, 04:48 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Orange IL
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Recieving e-mail to BB simulator

Please Login to Remove!

I'm trying to recieve e-mails to my BB simulator in order to test some featues I implemented.
I'm using ESS (Email server simulation) configured in connected mode in order to connect to my simulator.
I've done all the necessary configuration (My exchange server is open for SMTP and POP3, my e-mail is correctly configured and so on...) and I'm getting a weird problem.
When trying to send e-mails out of my symulator everything is working fine.
The connection to my inbox also works fine and is able to scan my e-mail for incoming mails, the thing is that I get the following message:

<Tue Aug 07 12:08:24 IDT 2007>: [52] :<DEBUG>:<LAYER = ESS, Checking for new messages...>
<Tue Aug 07 12:08:24 IDT 2007>: [53] :<DEBUG>:<LAYER = ESS, Count[30] LastIndex[29]>
<Tue Aug 07 12:08:24 IDT 2007>: [54] :<DEBUG>:<LAYER = ESS, msgs.length = 1>
<Tue Aug 07 12:08:24 IDT 2007>: [55] :<DEBUG>:<LAYER = ESS, SKIPPING MESSAGE:n uid=1>
<Tue Aug 07 12:08:26 IDT 2007>: [56] :<DEBUG>:<LAYER = ESS, Checking for new messages...>
<Tue Aug 07 12:08:26 IDT 2007>: [57] :<DEBUG>:<LAYER = ESS, Count[30] LastIndex[30]>

This basicly means that the ESS found the message and for some reason decided to SKIP it (look at log line 55).

Does anyone have an idea?
I'm fresh out of them.

thnx,
Barak.
Offline  
Old 08-07-2007, 06:01 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Orange IL
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Further updates

I've neglected some details which I thought warent relevant.

The first mail that I sent to my address did in fact reach the simulator, no other e-mails arrived and all got the same SKIPPING MESSAGE log.

I tried using a new mail address in my server.
The new mail address worked same as the first (meanning the only the first message arrived and all other are SKIPPED).
This makes it even more bizar...

Any ideas?
Offline  
Old 08-07-2007, 06:20 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Orange IL
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Solution - EES bug?

Well, after alot of fighting with the environment I believe I solved this issue.
It turns out that the entire recieving problem happens only on EXCHANGE SERVER 2007.

I opened yet another account on my EXCHAGE SERVER 2003 and everything seems to be working just fine for now.

I have no idea if it's a EES bug or an EXCHANGE 2007 bug but in either way use 2003 instead.

I hope this post will help someone...

Cheers,
Barak.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

(1) New Other B&R Automation 8BVI0220HWSO.000-1 Acopos Inverter Module 15582
$560.0
(1) New Other B&R Automation 8BVI0220HWSO.000-1 Acopos Inverter Module 15582 pictureLS Industrial Systems iE5 SV002iE5-1 Variable Speed Motor Inverter 0-230V .2kW
$89.0
LS Industrial Systems iE5 SV002iE5-1 Variable Speed Motor Inverter 0-230V .2kW pictureESV402N02TXB Lenze AC Tech NEW In Box 5HP Vector AC Drive Inverter VFD 13374769
$375.0
ESV402N02TXB Lenze AC Tech NEW In Box 5HP Vector AC Drive Inverter VFD 13374769 pictureHonda EU7000is - 5500 Watt Electric Start Portable Inverter Generator
$111.0
Honda EU7000is - 5500 Watt Electric Start Portable Inverter Generator pictureOmron 3G3MX-A4037 Sysdrive Inverter 5 Hp 3.7 kW 3 Phase 3G3MXA4037 3G3MX
$500.0
Omron 3G3MX-A4037 Sysdrive Inverter 5 Hp 3.7 kW 3 Phase 3G3MXA4037 3G3MX picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.