BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-09-2007, 10:18 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Princeton, NJ
Model: 9800
OS: Windows 7
Carrier: AT&T/Cingular
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Force use of Intranet Browser

Please Login to Remove!

With the help of folks on this forum, I had compiled a little app that launches a web page on our Intranet. This ususally works if the default MDS Browser selection on the Blackberry device is set to Blackberry Browser.

If the MDS Browser is set to Internet Browser, the code fails and we get a page not found error.

Appreciate if someone can help me with my code so that the Blackberry Intranet browser is always used to launch the URL

int numRecords = records.length;
for( int i = 0; i < numRecords; i++ )
{
ServiceRecord myRecord = records[i];
if (myRecord == null)
{
continue;
}
String description = myRecord.getDescription();
if( myRecord.isValid() && !myRecord.isDisabled() )
{
String[] keywords = StringUtilities.stringToKeywords(description);
if (keywords != null)
{
for(int j=0; j < keywords.length; j++)
{
if(keywords[j].equalsIgnoreCase("Blackberry"))
{
_wapBrowser = true;
uid = myRecord.getUid();
}
}
}
}
if(_wapBrowser)
break;
}
Offline  
Old 08-09-2007, 12:16 PM   #2 (permalink)
CPO
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Ottawa
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried appending ";deviceside=false" to the end of the web URL you are trying to launch?

What class are you using to launch the web page?
Offline  
Old 08-20-2007, 12:28 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Princeton, NJ
Model: 9800
OS: Windows 7
Carrier: AT&T/Cingular
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CPO View Post
Have you tried appending ";deviceside=false" to the end of the web URL you are trying to launch?

What class are you using to launch the web page?

CPO,
did that, did not help

added

visit.displaypage("http://www.yahoo.com;deviceside=false;");

I'm using the net.rim.api.blackberry.browser & net.rim.blackberry.api.BrowserSession class files

Appreciate any assistance you can provide
Offline  
Old 08-28-2007, 03:24 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Princeton, NJ
Model: 9800
OS: Windows 7
Carrier: AT&T/Cingular
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

fixed it by searching for the Mobile instead of Blackberry
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Vintage Williams wrenches Nice Snap-On Industrial (SK, MAC, Matco, Blue Point)
$27.0
Vintage Williams wrenches Nice  Snap-On Industrial (SK, MAC, Matco, Blue Point) pictureVINTAGE APPLE MOUSEPAD II IIC IIE MAC MACINTOSH 1984 1985 RETRO
$9.99
VINTAGE APPLE MOUSEPAD II IIC IIE MAC MACINTOSH 1984 1985 RETRO pictureVintage Mac Tools Offset Slotted Screwdriver OD2 USA
$20.0
Vintage Mac Tools Offset Slotted Screwdriver OD2 USA pictureVintage 1/2" Drive MAC VUI 166T 6 Point Impact Swivel Socket
$11.95
Vintage 1/2Mac Tools PNEUMATIC OILER AL 12 Vintage
$13.0
Mac Tools PNEUMATIC OILER AL 12 Vintage picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.