BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-20-2007, 09:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: none
PIN: N/A
Carrier: none
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default php created image not displaying on blackberry

Please Login to Remove!

I'm working on creating a pda website and have been testing it with common pda's. I have a map feature that is suppose to display a map, but all I get is the image outline, i have to select it and use get image for the image to be displayed

the actuall error seems to be with the use of an html img tag with a src=display_map.php. if I create the image and have the img tag point to the already created and saved image it will work fine; but using php to generate it dynamically and it won't display without activly clicking on get image.

before you ask I know the header is done correctly in the php that creates the image. I have also tried multulpe blackberry emulators and changed the setting and browser in multuple ways. I've attempted useing smaller images and different image types (i'm currently using png) but none of this seem to make a difference. The problem only occures with blackberry so far as I can tell. I would appreciate any infomation on how to fix this or even why the error is occuring.

thank you
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.