BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-06-2007, 11:44 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: T1
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Do we have a Browser control field in blackberry RIM API?

Please Login to Remove!

Hi,

I want to embed a browser control in my custom screen to display cHTML. Does RIM API provide any such control? I am using JDE 4.2.1.

thank you,
Sarma.
Offline  
Old 09-07-2007, 01:21 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Moved to Developer's forum
Offline  
Old 09-07-2007, 04:19 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2005
Location: Manchester, UK
Model: BOLD
Carrier: t-mobile
Posts: 714
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

BrowserField()
__________________
new job doesn't allow a public profile - please do not contact this user with questions, you will not get a response. good luck!
Offline  
Old 09-07-2007, 07:05 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: GPRS
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

BlackBerry_Application_Developer_Guide_Volume_2
chapter 5 Blackberry brower

maybe you can find answer here!
Offline  
Old 09-07-2007, 07:23 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: T1
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for moving this and also the reply.

I don't need to fetch the content from URL. I will generate myself the cHTML and need a browser field to just display the static cHTML. Could someone please let me know if this is possible with JDE 1.4.2.

Thanks!
Offline  
Old 09-07-2007, 08:21 AM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2005
Location: Manchester, UK
Model: BOLD
Carrier: t-mobile
Posts: 714
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

4.2.1 - yes is possible.
__________________
new job doesn't allow a public profile - please do not contact this user with questions, you will not get a response. good luck!
Offline  
Old 09-07-2007, 06:13 PM   #7 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Mark Rejhon's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Model: Bold
Carrier: Rogers
Posts: 4,870
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This helps, but I have a nitpick: No ability to load images without a URL. So if I display static pages from a database, I'm stuck with plain HTML. I hope I can figure out a solution, since it's essential for me to display some images from a database -- even if I have to hack together a localhost http server. Any better ideas?
__________________
Thanks,
Mark Rejhon
Author of XMPP extension XEP-0301:
www.xmpp.org/extensions/xep-0301.html - specification
www.realjabber.org - open source
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.