BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-02-2005, 04:14 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: Portland, OR., USA
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 82
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Resetting simulator ribbon apps ???

Please Login to Remove!

Hi all,

I was debugging a program in the 7290 simulator the other day when up popped a "General Protection Fault" message. Later, after restarting the simulator it comes up with a blank ribbon with just a strange icon in the middle (looks like a big circle with 3 smaller ones inside).

I tried the Erase file and memory options from the JDE File menu ... no changes. How do I reset the ribbon with the standard set of apps on my 7290 BB simulator?

Thanks for any comments and help.
Cheers,
Eric
Offline  
Old 06-02-2005, 10:00 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Location: Metro NYC
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Run bin\clean.bat and it will reset the simulator back to "factory default".

If you don't have clean.bat, go to the RIM developer site where you got the JDE and download it.

-- Aric
__________________
-- Aric Rosenbaum
BlackBerry consulting, BlackBerry development
www.arconsultinginc.com
BlackBerry consulting and development (RIM SI Partner)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.