BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-23-2007, 12:10 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: hutch
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Internet access - simulator

Please Login to Remove!

My PC is internet connected.

In my simulator web browser I am unable to access any web page.

I am getting the error that Unble to Connect, if the problem continues contact your service provider.


Please help me.
Offline  
Old 09-23-2007, 02:57 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 140
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you running the MDS server emulator??? the simulator requires it to get network access...

Of you are running the MDS server emulator, do you have proxy running on your LAN.. if so you will have to configure MDS to use the proxy.
Offline  
Old 09-25-2007, 10:23 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: hutch
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please tell me the procedure of configuring MDS to use the proxy
Offline  
Old 09-25-2007, 12:08 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 140
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This thread should help you out MDS-simulator and proxy
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.