BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 10-08-2007, 10:12 AM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Oct 2007
Model: 7130e
Carrier: Sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MDS Server Needed?

Please Login to Remove!

I had recently downloaded the Blackberry Plug-in for Visual Studio 2005 and created a form using the sample form that came with the plugin. It works well in the simulator test and now I want to deploy it to a Blackberry device for testing. I was told that I need MDS Server installed on the server where the BlackBerry Enterprise is installed in order for our users to download it.

Is there any other way of publishing applications to the blackberry without MDS Server?
Old 10-08-2007, 11:55 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
Join Date: Jan 2005
Model: Many
Carrier: Sprint
Posts: 1,475
Post Thanks: 0
Thanked 6 Times in 5 Posts

If you have a BES you have MDS - it's included.
Old 10-09-2007, 11:53 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
Join Date: Aug 2007
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 140
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

You must have the MDS Services server installed to publish MDS applications to the device. This would be an option when installing your BES.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.