BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-16-2007, 09:39 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
rposeidon's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kansas City, MO
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New SIM, now no EDGE

Please Login to Remove!

I got a new number, so AT&T sent me a new SIM. I put it in... no EDGE. I have edge... but I can't send/receive email, no internet, no Google Talk. I went into HRT to register my 8100 (again), but have not received any message.
I would call tech support, but alas, they are closed.
Any suggestions? I did a battery pull, about 4 times now, power off, etc etc.
Offline  
Old 10-16-2007, 09:49 PM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Could be a bad sim or could be network problem
__________________
ZED 10
Offline  
Old 10-16-2007, 10:05 PM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,769
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

Or.. Call AT&T up because they did not provision the new SIM properly.
Offline  
Old 10-16-2007, 10:06 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
rposeidon's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kansas City, MO
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't know, calls and SMS works fine, I would imagine a bad SIM would not be just data. This is really annoys me.
Offline  
Old 10-16-2007, 10:13 PM   #5 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,769
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

They forgot to put the BlackBerry Data Plan on your SIM card.
Call AT&T because they did not provision it properly.
Offline  
Old 10-16-2007, 10:25 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
rposeidon's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kansas City, MO
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh thanks!! Guess I have to do it tomorrow.
Offline  
Old 10-16-2007, 10:43 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
rposeidon's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kansas City, MO
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Never mind!! Got it fixed, I just called the relocation services back again. Thank you!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.