BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-21-2007, 12:37 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I Need Help,my Power Keeps Turning On And Off

Please Login to Remove!

HI BB users,

i am new to this forum and BB, i have the pearl, and the power keeps turning on and off (when not plugged in usb or charger) however, it works just fine when i'm plugged into usb or charger.
can someone please tell me how to fix this or give me confirmation if any of you have had the same problem? or if you know if this problem, anything would help either its software or hardware or anything,
i can seem to find anything on this. thanks!
Offline  
Old 10-21-2007, 12:38 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Sounds like a battery problem or battery contact problem. You could try reloading the OS but I don't think that's going to help. Have you tried a different battery?
Offline  
Old 10-21-2007, 12:40 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

nope..i have not not tried a new battery..but i should..i will first need to get another battery...however, i don't think its the battery contact problem, i just tried to flash the firmware, no help.
Offline  
Old 10-21-2007, 01:08 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorry, i just realized i updated the firmware..i did not format it, i guess i'll try to format it..now i just gotta find the thread
Offline  
Old 10-21-2007, 01:45 AM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Updating the OS does the same thing. It sounds like you have a defective device.
Offline  
Old 10-21-2007, 01:56 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

defective?arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh thanks for ur help mod
Offline  
Old 10-22-2007, 12:31 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: Kitchener, ON
Model: 8120
Carrier: Rogers
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is the device new?
Has it ever worked?
Did the problem maybe start after dropping it once?

Really sounds like a hardware problem.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.