BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-19-2007, 08:01 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: San Jose State
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I Need Help With My Pearl

Please Login to Remove!

i jus got my pearl last weekend and everything is good..so i installed the disk that came with it. everything was fine so i transfeerd files and everything was good so i disconnected my pearl from the computer and all of a sudden my screen turns blue and my somputer restarts WTF is up??? i think its becuz i have vista but im not sure can anyone help me...i tried to uninstall it and restall it and it did the same thing and it did it to to y fredns computer when i tried to nstall on his..please help!!!!!
Offline  
Old 11-19-2007, 08:02 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

So, is the Pearl dead or is it the PC?
Offline  
Old 11-20-2007, 03:04 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sounds like the OS was damaged....

Do a search, there are lots of threads about reinstalling the os.
Offline  
Old 11-20-2007, 07:51 AM   #4 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I think the OP meant the computer guys
__________________
ZED 10
Offline  
Old 11-20-2007, 10:53 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
johnling's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: MI, USA
Model: 9700
OS: .714
PIN: Cushion
Carrier: T-Mobile
Posts: 372
Post Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by its_stefan View Post
i jus got my pearl last weekend and everything is good..so i installed the disk that came with it. everything was fine so i transfeerd files and everything was good so i disconnected my pearl from the computer and all of a sudden my screen turns blue and my somputer restarts WTF is up??? i think its becuz i have vista but im not sure can anyone help me...i tried to uninstall it and restall it and it did the same thing and it did it to to y fredns computer when i tried to nstall on his..please help!!!!!
Desktop 4.2 and 4.3 work with Vista, I use them everyday. Sounds like a USB driver problem.If you are going through a hub try plugging right into the computer. Make sure your motherboard firmware is up to date.
__________________
Thanks,
johnling


9700, 8520 & Pearl -T-Mobile
Offline  
Old 11-20-2007, 10:56 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Chiefster's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would do a system restore to a time before you installed the software and try it again
Offline  
Old 11-20-2007, 02:48 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: palm bay, fl
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Should have bought a Mac!
Offline  
Old 11-20-2007, 02:52 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: palm bay, fl
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8130/4.3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105)

Should have bought a Mac!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.