BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-19-2007, 08:30 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Why are email attachments being stripped out? (8130 VZW)

Please Login to Remove!

Anyone know why attachments in some e-mail messages are being stripped out? Sometimes people send me messages with JPGs and the attachment isn't being forwarded to me. I know the attachment is there because I can see it when I log in to the native ISP mail account.
Offline  
Old 11-19-2007, 08:40 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by johnbbny View Post
Anyone know why attachments in some e-mail messages are being stripped out? Sometimes people send me messages with JPGs and the attachment isn't being forwarded to me. I know the attachment is there because I can see it when I log in to the native ISP mail account.
Sounds like the attachment is too big
Offline  
Old 11-19-2007, 09:56 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
TylerBoneZJoneZ's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Lenoir City, Tennessee
Model: Droid
OS: 2.2.1
PIN: INK
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 488
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I too notice if i send an email with a picture in it i NEVER get the email on my blackberry and the picture is of normal size in other words its not big at all.
Offline  
Old 11-19-2007, 10:13 PM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have had no problems getting pictures or attachments so far.
Offline  
Old 11-20-2007, 09:49 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Mar 2007
Location: belgium
Model: 9790
Carrier: ?
Posts: 265
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

are you on a BES or BIS? maybe there are some server-side restrictions set by your admin concerning attachment limits
Offline  
Old 11-20-2007, 10:10 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by moorken View Post
are you on a BES or BIS? maybe there are some server-side restrictions set by your admin concerning attachment limits
I forward my ISP mail to vzw.blackberry.com, so I think that means I'm on BES?

I don't think it's the size per se-- it's not that I never get attachments -- it's a bit hit or miss. If someone sends me something and it's clearly missing an attachment (i.e. "See attached") I know to go to Gmail and view the attachment from there. But if no heads up is given then I miss it altogether. Not the end of the world but certainly a mystery.
Offline  
Old 11-20-2007, 10:29 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8130
PIN: 32BE13BB
Carrier: Verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have not had any problems receiving attachments, I am on a hosted BES.
Offline  
Old 11-20-2007, 10:37 AM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
johnling's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: MI, USA
Model: 9700
OS: .714
PIN: Cushion
Carrier: T-Mobile
Posts: 372
Post Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by troydbrown View Post
Sounds like the attachment is too big
Or your BB does not have enough free memory?
__________________
Thanks,
johnling


9700, 8520 & Pearl -T-Mobile
Offline  
Old 04-21-2008, 01:57 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Location: AZ
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I having a similar issue. I am a BES admin. BES 4.1.4/Exchange2K3/T-Mobile 8800. I have a user that forward an email with an attachment to co-worker, no issues. But when same user forwards to same co-worker, while TDY(buisness trip), the attachment is stripped. User comes back no issues. Any ideas?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.