BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-23-2007, 04:55 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: California
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default weird problem?

Please Login to Remove!

I recently wiped my blackberry becuase it was acting weird. Now I have a white screen that says 507. When I connect it and start up DM, it says Disconnected but I can open App. Loader and it detects it. But my problem is that I'm trying to put all the programming back onto it?

How would I do that?
Offline  
Old 11-23-2007, 05:34 AM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

First you need to reload your operating system!

Then you can put your apps back on.

Check in the Blackberryfaq there are complete instructions on how to do this
__________________
ZED 10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.