BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-10-2007, 11:25 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Splish's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Welland, Ontario, Canada
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Can't Connect on Vista Ultimate 64

Please Login to Remove!

I plug my Pearl into the USB on my computer, and the computer doesn't even recognize that anything has been plugged into the USB. All my other USB devices work fine.

I have the Blackberry Pearl. I am running a Intel Core 2 Quad on an Asus Motherboard.
OS: Windows Vista Ultimate 64
I have tried using Blackberry Desktop 4.1 SP1, 4.1 SP2 and even the new 4.2 I found on another service providers website.

And I have the exact same problem with all of them. It just doesn't detect it at all, I don't get any error msgs, I don't get anything at all. The blackberry recognizes it has been connected to a computer and asks me for my mass storage device password on the pearl itself, but the computer doesn't respond at all. It doesn't come up in Windows explorer or Blackberry Desktop.

Any solutions to this that anyone knows of?

Splish
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.