BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-12-2007, 12:17 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PEARL disaster problem

Please Login to Remove!

Ok my pearl is 4 months old..still a baby..ok recently buttons have stop functioning..
buttons such:
Back key
and
basically every key on the bottom row

Now no the phone has never met water (we all know that H2O and Cell phones just dont agree)
I call up our friendly T-mobile customer service..they say "well sir yank the battery out while the phones on" DONE IT...and accomplished nothing. im sad ...I took the sim card out and put the battery in..BINGO keys are back..wait the back button still doesnt work...I put the Sim card back in and now the whole phone as gone into a mobile coma..no buttons work but i have service cause i can hear my text message sound..probably from my honeys (YEzzz SIRRRR)..ANYWAY
guys help me out..
basically the phone doesnt wanna work with the sim card in
and without it, most keys still dont work but not vital keys i need..
talk to me guys..any ideas...has my phone developed down syndrome ?
Offline  
Old 12-12-2007, 12:24 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Call TMobile back and have them send you a replacement.
Offline  
Old 12-12-2007, 12:28 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Swell idea....i was hoping for a quick fix solution that way i don't have to be deprived of my phone for too long..
Blackberry detox commencing..


well i will call
any other suggestions?
Offline  
Old 12-12-2007, 12:31 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

That sounds like a hardware problem. If it doesn't work with the sim card in it it's not going to do you much good as a phone!
Offline  
Old 12-12-2007, 05:37 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

your always right mister john clark.
T-mobile is pretending to be happy with sending me my new pearl..(its red btw)
but that hasnt happen to anyone else?
Offline  
Old 12-12-2007, 07:56 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Marathonman's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Valparaiso, IN
Model: 8320
PIN: 243240D4
Carrier: T-Mobile
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same thing happened to me 5 months ago had to get a replacement.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.