BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-23-2008, 06:11 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Location: Thousand Oaks
Model: 9800
PIN: 22BE80E7
Carrier: AT&T
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default video from 8100 to 8130

Please Login to Remove!

Hi all I have some videos I made using the sticky above for my 8100 and they dont play on my 8130 do I need to encode them differently for the 8130 or am I doing something wrong? I have the files on a media card all my music files play just not the video. they are coming out as avi files thx for the help!
Offline  
Old 01-26-2008, 01:58 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

AVI's will not play on my 8130 either. But when I let Roxio Media Manager "optimize" them when transferring them from the PC to the media card, they converted and played fine.
Offline  
Old 01-26-2008, 02:13 AM   #3 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the 4.2 OS will support avi files, they just have to be converted correctly.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.