BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 01-25-2008, 11:28 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Jan 2008
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Everything works, except calls. What to do?

Please Login to Remove!

OK, I have a T Mobile Pearl 8100, used it for about a week now, everything works fine (email, internet, text messaging, etc)


Calls. When I call somebody or when somebody calls me, my phone or their phones will ring. However, when the calls are connected, both parties cannot hear anything. All I hear on my end is dead silent, and it's the same with the other party.

I spent an hour on the phone with T Mobile technician, and we tested my SIM card on my old T Mobile phone, and it works fine. So the problem is with my brand spanking new Pearl.

Miraculously, now after talking to the technician, the Pearl is working just fine again.

Is this a one time glitch? Has it been fixed? Should I exchange it? Has anyone had this problem?

Old 01-26-2008, 12:05 AM   #2 (permalink)
ezrunner's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Hmmm within 14 days? I would echange just to be safe. Was probably a network issue though
ZED 10
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.