BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2008, 02:10 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Beyond 411

Please Login to Remove!

Mine is no longer working - only "Bad DNS Error" comes up when searching.

help!
Offline  
Old 02-05-2008, 02:19 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,729
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I just tested and worked good for me. Have you tried a hard reset?
__________________
- Ira
Online  
Old 02-05-2008, 02:20 PM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

no need to double post your questions... thanks.
3rd Party App Questions
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.