BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-20-2008, 02:33 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
bcinelli's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: New York
Model: 8320
OS: 4.5.0.124
PIN: 24338892
Carrier: T-Mobile
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MMS messages not coming through fully.

Please Login to Remove!

I recieve them initially. When I open the message it says "could not retrieve message content. Try Again Later".

***Not Retreived Yet***


Then i try to retrieve it. And it just hangs.

Please help!
__________________
Websites (SFW) - - DirtyDalerz.com / ZooYorkFreak.com
Offline  
Old 02-20-2008, 02:38 PM   #2 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8100: BlackBerry8100/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

You could try a battery pull to see if that works. If you are on T-Mobile then it might just be the network. I haven't been able to send or receive them in several days. And others have stated that the Pearl is giving them problems on T-Mobile as well.

Last edited by jeremyckitching : 02-20-2008 at 02:39 PM.
Offline  
Old 02-25-2008, 01:36 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
bcinelli's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: New York
Model: 8320
OS: 4.5.0.124
PIN: 24338892
Carrier: T-Mobile
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I called t-mobile. They had me do different types of things even full well knowing that one of there towers is down in my area. DOWNTOWN MANHATTAN! don't you think they would try to get that tower back up as soon as possible. That is why for about a month now i get little service where I sit. When I used to pull next to FULL coverage. Damn AT&T building is next to me I'm sure that tower is NEVER down.

Well I did try the send myself a picture thing to help a little. It did but still i shouldn't have to do that every time I receive a picture I want to view.
__________________
Websites (SFW) - - DirtyDalerz.com / ZooYorkFreak.com
Offline  
Old 02-25-2008, 09:43 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
mizditz101's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Utahhhhh
Model: iPhne
OS: iOS 5.1
Carrier: AT&T
Posts: 1,026
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8100/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Tmobile has been having some data probems in the last few days, but the same type of thing happens to me all the time. Ill "retrieve" and then it just comes up a blank page. Certain carriers sometimes don't mix with others... But its done it to me coming from other tmo phones, Verizon, and att... I think it just has to do with carrier compatibility?
__________________
-"cuentale que te traigo loca"-
Offline  
Old 02-25-2008, 10:14 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey!

I have the same problem w/ my phone, but I can't recieve mms from my other t-mobile friends. I can receive mms from other people on other carriers, so I just find it weird. I did call t-mobile and they had me do something, but it didn't work for me.

I don't care anymore because all the people I know with t-mobile know the some of the same people as me, so I recieve it from one of them.

~CJ
Offline  
Old 02-26-2008, 02:05 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
mizditz101's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Utahhhhh
Model: iPhne
OS: iOS 5.1
Carrier: AT&T
Posts: 1,026
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That's the thing that confuses me too.. I have a friend with a Razr2... and half the time if she sends me a pic it comes up blank... So I'm not sure what the deal is.. I've even had other blackberry phones send me a pic, and have it retrieve blank.. I see it more with motorola phones than anything across all the companies though. A friend with a verizon krazr would send stuff and I'd retrieve it blank. So I'm not sure totally what the deal with it is o.0 Phone compatibility? And carrier?
*sigh*

I just tell people to send pix to my blackberry email, saves the hassle of will it or wont it work :P
Offline  
Old 02-26-2008, 06:03 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: florida
Model: 8320
PIN: 241ba300
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same issue. I saw a post elsewhere to change your MMS settings under options to Home Only for automatic retrieval and reception. So far, I havent had a problem receiving mms from tmo or other carriers since I changed it
Offline  
Old 02-26-2008, 06:07 PM   #8 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
mizditz101's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Utahhhhh
Model: iPhne
OS: iOS 5.1
Carrier: AT&T
Posts: 1,026
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8100/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I'll have to try that and see what happens :P thanks for the idea!

--edit--
Lol, mine was already on home only, so I guess that hasn't helped me much =/
__________________
-"cuentale que te traigo loca"-

Last edited by mizditz101 : 02-26-2008 at 06:19 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.