BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 02-27-2008, 08:26 PM   #1 (permalink)
New Member
smoke5210's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Memphis, TN
Model: 8320
PIN: 24491181
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No browser after OS Update

Please Login to Remove!

I got a used T-Mobile 8100 from a friend. I use AT&T. I have applied for an unlock code, but decided to upgrade the OS following the instructions on the board.

I did this without a sim card. Everything worked fine, except there is no browser showing. What is up? Will it come in after I unlock the device with the AT&T sim card? Do I need to redo the OS?

Finally, I assume the OS upgrades for 8110, 8120, or 8130 will not work with a 8100?
I am addicted to this like I would be to frickin' crack.
Old 02-27-2008, 08:27 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
John Clark's Avatar
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,697
Post Thanks: 4
Thanked 107 Times in 75 Posts

Go to Options >Advanced Options >Host Routing Table >Menu Key >Register Now.
Old 02-27-2008, 08:50 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
Join Date: Sep 2005
Location: Boston, MA
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 852
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post

Wirelessly posted (8300: BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

I think you need a sim card before the above procedure would work. As to the os question you are correct.
Domino 7.0.3/BES 4.1.6 on w2k3 sp2
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.