BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-05-2008, 01:51 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser question

Please Login to Remove!

When trying to go to verizonwireless.com I always get, a problem occured while trying to render the page. Is there a setting I must change to be able to go to this site?
Offline  
Old 04-05-2008, 02:19 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

I just opened it. Do you have the www in front of the address?
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 04-05-2008, 02:52 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, just tried again with the same outcome.
Offline  
Old 04-05-2008, 04:29 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Wirelessly posted (Verizon 8830)

What are your browser configurations??
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 04-05-2008, 05:32 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2008
Location: Northern IL
Model: 8330
OS: 4.5
Carrier: Verizon
Posts: 2,076
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you are talking about when it goes to load ANY website, it loads for a sec then goes to the BlackBerry background and the error pops up right? I occasionally have this problem on both of my Verizon Pearls, and unfortunately the only solution I have found is to do a backup, wipe the BB, and restore my data. Yesterday I had this happen, and I actually had to wipe twice to get it to work, so I suggest trying it before restoring in case you need to do it again.

PS I had already tried deleting the service books for the browser and resending them numbers times.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Keithley 7072 8x12 Semiconductor Matrix Card
$2300.0
Keithley 7072 8x12 Semiconductor Matrix Card  picture162390 New-No Box, Fairchild Semiconductor TIP120 Lot-4 Transistors
$8.86
162390 New-No Box, Fairchild Semiconductor TIP120 Lot-4 Transistors picture1PCS FUJI 2MBI600NT-060-01 IGBT MODULE Semiconductor - Electronic Component
$82.33
1PCS FUJI 2MBI600NT-060-01 IGBT MODULE Semiconductor - Electronic Component picture162365 New-No Box, Central Semiconductor 2N1893 Lot-3 Transistors
$10.0
162365 New-No Box, Central Semiconductor 2N1893 Lot-3 Transistors pictureNATIONAL SEMICONDUCTOR Data Acquisition Databook 1993
$15.0
NATIONAL SEMICONDUCTOR Data Acquisition Databook 1993 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.