BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-10-2008, 04:40 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blank white screen on Camera?

Please Login to Remove!

I have a 8100 pearl with AT&T, when i go to use my camera all i see is white, i see the buttons and everything just the whole screen is white.

I've tried taking the battery out, installing new updated OS, there is no water damage...

anyone have any idea what could be wrong??
Offline  
Old 04-10-2008, 04:42 PM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Thatzmister2u's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nor Cal
Model: 9000
PIN: ups! ;)
Carrier: AT&T
Posts: 5,890
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rain5289 View Post
I have a 8100 pearl with AT&T, when i go to use my camera all i see is white, i see the buttons and everything just the whole screen is white.

I've tried taking the battery out, installing new updated OS, there is no water damage...

anyone have any idea what could be wrong??
It might be hardware (the lens). there is nothing obscuring the lens is there? What happens if you go ahead a take a Pic...what shows up?
__________________
Unlocked | AT&T BES
*gasp* Un-protected...


www.horizonwirelessonline.com - Unlocks and Repairs
Offline  
Old 04-10-2008, 05:08 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
C17Driver's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: California
Model: 8100
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 104
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I had a similar problem a couple days ago. It turned out that it was too bright outside so when it took the picture it was only white. Since the top and bottom of the screen is white when viewing pictures it looked like a white screen. I had to go into the options menu and change the setting to outdoors or something like that. Not sure if you are having the same problem or not.
Offline  
Old 04-11-2008, 09:36 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ive message around with all the settings (indoor,outdoor) u name it, doesnt change anything,

The screen is completely white, when i take a picture it too is completely white.

As far as i can see nothing is blocking the lens.
Offline  
Old 04-11-2008, 09:39 AM   #5 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

nm, I see you have loaded a new OS, etc., pull the battery.

How long have you had the device? Could just be a bad camera.

Last edited by JSanders : 04-11-2008 at 09:40 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.