BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-10-2008, 07:21 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 81,83
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default start up error "200"....

Please Login to Remove!

i believe that this is from a theme thats now not working properly, and don't know how to start my 8100 pearl without apps.... im running os 4.3 beta.... thats whats probably messing it up.... any help would be awesome!! many thanx
Offline  
Old 04-10-2008, 07:26 PM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

welcome to the forums. your best bet is to connect to DM and remove the Theme. if you cannot do that, you will probably have to blank your device and start over. do you have a recent backup?

just as a warning, this is the problem with running unreleased betas, this is the very reason they are not for public use.
Offline  
Old 04-10-2008, 07:31 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 81,83
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeahh... i know that..... it comes up with the error before DM even has a chance to find it.... and i don't believe that there is a hard reset on the pearl like there is on the curve....
Offline  
Old 04-10-2008, 07:38 PM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hard reset = removing battery

follow this:
How do I wipe the BlackBerry using Jl Cmder? - BlackBerryFAQ
if that doesnt work:
What to do next if Jl Cmder will not connect and wipe - BlackBerryFAQ

link for JL commander: BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community

Last edited by Sith_Apprentice : 04-10-2008 at 07:39 PM.
Offline  
Old 04-10-2008, 08:12 PM   #5 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (mindlessly posted)

I'm trying to find OS 1.65
__________________
ZED 10
Offline  
Old 04-10-2008, 08:14 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 81,83
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanx a whole lot for this!!... im just currently reloading my backup onto the phone... major kudos for ur help!! :]
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.