BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-25-2008, 09:14 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8120c
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default (youtube)Videos on 8120 (also applies to any video enabled blackberry)

Please Login to Remove!

Hey everyone, for some reason ATT does not work when it comes to viewing youtube videos, I have tried it all.

I have however, found a great site that searches through youtube videos, and gives you the option to play/download and save both high and low res copies of youtube videos, here is the site:

TinyTube: Mobile Video - Welcome!

hope this helps everyone out

*Note: It works on my 8120, but i would imagine that every blackberry that can play video can use this site because it gives you the option of saving it to your memory card

enjoy
Offline  
Old 04-25-2008, 09:15 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Yep, this has been posted about quite a few times.
Offline  
Old 04-25-2008, 09:40 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
alslsb's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: Z30
OS: 3.0.908
PIN: erest
Carrier: Verizon
Posts: 470
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

It works great with my T-Mo 8120!!!
Offline  
Old 04-25-2008, 11:01 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
Stinsonddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Northern California
Model: 9700
PIN: Agaboobie
Carrier: AT&T
Posts: 5,518
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That's cause the Edge network isn't fast enough yet. Need wifi or the EDGE upgrade which isn't here or 3G.
__________________
Shortcuts Rule!! Download Link:[Stinsonddog's Blackberry Tips ] GET TORCHED
@ Stinsonddog
Offline  
Old 04-26-2008, 12:52 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8120c
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah. i have wifi, but it works with edge. the problem is not the speed par say, but more the fact the the browser currently does not support it.

i hope this helps
Offline  
Old 05-01-2008, 11:47 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Mark_Venture's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Delaware
Model: 8900
Carrier: T-Mobile (w) - Verizon (P)
Posts: 313
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by alslsb View Post
It works great with my T-Mo 8120!!!
It doesn't on mine But it does on my VZW 8130 and 8330 devices
__________________
Work T-Mobile 8900, 8320, 8120 & 8220 - Personal Verizon 9550, 9630, 9530, 8130 & 8330

-> Posting and you! <-a MUST Watch for all
Offline  
Old 05-02-2008, 12:01 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2008
Location: TN
Model: 8130
PIN: s and Needles
Carrier: Sprint
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly Posted

Youtube works fine on my 8130 with Sprint. But only on the browser that came with the phone. Not with Opera Mini. I wish they would come out with another patch soon with that available. I know that there is another version in beta testing right now. Does anyone know if it will play videos? (The beta is available for everyone right now if ya'll didn't know that already.)

Savoflife
Offline  
Old 05-02-2008, 12:09 AM   #8 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

m.youtube.com is working fine with me on EDGE on AT&T.

It is not an AT&T restriction or issue.
Offline  
Old 05-02-2008, 02:28 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8120c
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah i am sure it does, because you dont have AN 8120 (at least your model in your profile is off). But either way, its a problem with the 8120 and m.youtube.com, it has nothing to do with ATT your right...
Offline  
Old 05-02-2008, 02:30 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8120c
Carrier: AT&T
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Savoflife View Post
Wirelessly Posted

Youtube works fine on my 8130 with Sprint. But only on the browser that came with the phone. Not with Opera Mini. I wish they would come out with another patch soon with that available. I know that there is another version in beta testing right now. Does anyone know if it will play videos? (The beta is available for everyone right now if ya'll didn't know that already.)

Savoflife
and yes i know this, my friend has an 8130 on sprint.

THERE IS AN ODD COMBO WITH THE 8120 AND ATT, and for some reason it does NOT work, and will be fixed in the new 4.5 release.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.