BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-24-2008, 09:02 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question help! youtube videos no longer load

Please Login to Remove!

I have an 8130 with verizon.. I've always been able to watch videos on youtube but now whenever I click the 'watch video' link a message comes up that says "a problem occurred while trying to render the page". Any idea why this would happen or how to fix it?? Thanks
Offline  
Old 05-24-2008, 05:01 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 9670
OS: 6.0.0.248
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have an 8130 on Sprint, and I've noticed that no videos work as well. Maybe they are revamping the mobile site to work with more devices.
Offline  
Old 06-09-2008, 12:45 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
starbai's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Fort Lauderdale, FL
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any updates to this? i just did a search and found this thread... i also cannot view youtube vids on my bberry
Offline  
Old 06-09-2008, 12:50 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Are you using m.youtube.com?
Offline  
Old 06-09-2008, 04:20 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i can still watch in youtube from my phone, (checked it right before making this post)
Offline  
Old 06-09-2008, 09:36 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2008
Location: Erie, PA
Model: 8310
OS: 4.5.0.163
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I watched some videos last night on my 8120 with a 4.5 OS, so if that still works it would seem to reason yours would too, but I'm not an expert.
Offline  
Old 06-09-2008, 02:33 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no problem with mine!! must be yours
Offline  
Old 06-09-2008, 05:39 PM   #8 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,963
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

make sure you havent changed the emmulation to anything but blackberry
Offline  
Old 06-09-2008, 06:03 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when i go to m.youtube I get a message that says my device is not supported. and if i click on a link to a vid, it says "the protocol specified is not supported by the handheld. please try a different url".

?????
Offline  
Old 06-09-2008, 06:10 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 122
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What OS?
Offline  
Old 06-09-2008, 07:18 PM   #11 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,963
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sound check emulation and see if its still the blackberry or something else
Offline  
Old 06-09-2008, 07:21 PM   #12 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kmccarthy's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: TX
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 495
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

how do you watch vids on m.youtube.com. i tried and when it loaded it said that "this device is not supported". i have the 4.2.107 software.
__________________
**BB 8320**
Offline  
Old 06-09-2008, 08:07 PM   #13 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Papa-Pompous's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Oklahoma City, Oklahoma
Model: 8330
OS: 4.5.0.56
PIN: 31AE1088
Carrier: U.S. Cellular
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just checked and its working like normal on my phone. Don't you need OS 4.3 or higher??
__________________
--[papa-pompous]

Last edited by Papa-Pompous : 06-09-2008 at 08:08 PM. Reason: I r can't not no gooder english.
Offline  
Old 06-09-2008, 08:40 PM   #14 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2008
Location: Northern IL
Model: 8330
OS: 4.5
Carrier: Verizon
Posts: 2,076
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you do need OS 4.3 + but you also need to make sure that in your media player, go to options, and make sure audio boost is turned off. If it is on this will cause the "A problem occurred while trying to render the page"
Offline  
Old 06-09-2008, 08:50 PM   #15 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kmccarthy's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: TX
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 495
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NickfromIL View Post
you do need OS 4.3 + but you also need to make sure that in your media player, go to options, and make sure audio boost is turned off. If it is on this will cause the "A problem occurred while trying to render the page"
theres my problem right there , thanks
__________________
**BB 8320**
Offline  
Old 06-10-2008, 12:55 AM   #16 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
starbai's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Fort Lauderdale, FL
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Are you using m.youtube.com?
yes
Offline  
Old 06-10-2008, 04:40 PM   #17 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Kamau's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: S.W. Lower MI
Model: 8900
OS: 5.0 +/-
PIN: 21499CE8
Carrier: Verizon, T-Mobile
Posts: 900
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Quote:
Originally Posted by soundadvice
when i go to m.youtube I get a message that says my device is not supported. and if i click on a link to a vid, it says "the protocol specified is not supported by the handheld. please try a different url".

?????
I get the same response when I try to watch a vid. This problem has only been happening for about 3 weeks though. I was able to watch vids up until then.
Also, I'm running 4.2 OS.
__________________
Peace,

Kamau

Last edited by Kamau : 06-10-2008 at 04:43 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.