BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-24-2008, 10:43 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New Blackberry User, problem with internet browser

Please Login to Remove!

I've had my BB for about two weeks now. Everything is great except I'm unable to access my internet browser. I receive the message, "You are not currently in an area that can handle data communication." I receive this message anywhere and everywhere I go.

I'm just looking for help on how I can access my browser.

After trying to look up some possible solutions I can tell you that:

In the upper right hand corner it says, "GSM". It has never said anything other than that.

I've done a battery pull and that did nothing.

I've gone to the "Host Routing Table", but it says "No Entries" so I can't do anything there.

Please help out a newbie!
Offline  
Old 05-24-2008, 10:55 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Make sure Under Mobile Network you have Data Services: On If it is call AT&T. You should at least be showing a lower case edge.
Offline  
Old 05-24-2008, 11:02 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I checked it and it is on, so I'll pretty much have to call to get this worked out?
Offline  
Old 05-24-2008, 11:15 PM   #4 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

you are currently not seeing the Data network

do you have a BB data plan
__________________
ZED 10
Offline  
Old 05-25-2008, 08:35 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
li2327's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Philly
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
PIN: 30504C7A
Carrier: T-Mobile
Posts: 363
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (7130e)

Also try a battery pull if you already have the data plan. A devicen reset may do the trick. Good luck.
__________________
Facebook: [email address]
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.