BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 8100 Series Discussion - Pearl (http://www.blackberryforums.com/general-8100-series-discussion-pearl/)
-   -   Facebook no longer working properly (http://www.blackberryforums.com/general-8100-series-discussion-pearl/137555-facebook-no-longer-working-properly.html)

Zambini 06-29-2008 03:48 PM

Facebook no longer working properly
 
BB Pearl 8100
AT&T

My Facebook App has ceased functioning properly. It used to show with specific icons (wall posts, pokes, etc) with correct links & responses "ie: a poke would show a poke icon, and have "Poke Back" and "Remove" responses, a photo comment would show the photo and all comments on the page, etc

Now a few days ago, it started just being a simple notification with a link to the Facebook page, which takes much longer than it used to. Is there a way to fix this? Maybe a reinstall of the Facebook app?

Thanks for any help :P

n3kuh 06-29-2008 03:51 PM

Wirelessly posted

I think the best option is to reinstall facebook. That or you can try a battery pull to see if that would help.

Zambini 06-29-2008 05:24 PM

Yep. A reinstall did the trick. :D

Dunno why I couldn't think of that :P

myk.dinis 06-30-2008 11:11 PM

Good call on the re-install...I think it has to do with changing the email service books...

I'm having the same issue....gonna go fix that now!

Thanks!

Cheers!
Myk

Zambini 06-30-2008 11:51 PM

Hmm... So its still not working 100%. Its getting photo comments but wall posts still appear as misc notifications. Already reinstalled.

shrienki 07-02-2008 11:51 PM

I have this problem, too.
Just happened a few days ago and it's bugging the crap out of me!

Any luck, Zam?

If it helps, I recall having to enter my login information a few days ago as well. Not sure what called for that. It never happened before.

Zambini 07-03-2008 02:24 AM

Well a reinstall fixed almost everything. So far the only things not working right are wall posts.

shrienki 07-22-2008 04:33 PM

Just a followup.. It works fine now.
Guess it was their end. :)


All times are GMT -5. The time now is 04:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.