BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-23-2008, 05:55 PM   #1 (permalink)
New Member
 
badboyslim489's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Help Help Help!! Trying To Backup Isnt Working!!

Please Login to Remove!

ok so i got a blackberry pearl 8100... latest version... everytime i try to back it up, on my computer scrreen it goes upto recieving profiles and then a error window pops up.. " The data was not recognized by the device." and then it just stops ..please anyone helpp!!!
Offline  
Old 07-23-2008, 06:07 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Moonshadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kingston, Ontario
Model: 8130
OS: 4.5.0.131
Carrier: TELUS
Posts: 885
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8100 Pearl)

I assume you have DM installed. Do you also have the correct BB OS installed on your PC?

You may also want to check what is being backed up. This can be seen in DM
__________________
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again

Telus - 8130 - BES/BIS
Offline  
Old 07-23-2008, 07:19 PM   #3 (permalink)
New Member
 
badboyslim489's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i installed the DM from the cd that came with the box... tried it again and it did the same thing!... do u know what can be the problem?
Offline  
Old 07-23-2008, 07:39 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Moonshadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kingston, Ontario
Model: 8130
OS: 4.5.0.131
Carrier: TELUS
Posts: 885
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8100 Pearl)

Do you have the BB OS installed on your PC?
__________________
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again

Telus - 8130 - BES/BIS
Offline  
Old 07-25-2008, 01:00 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
R-Rizzo's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Oregon -
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
PIN: --
Carrier: T-Mo US
Posts: 60
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I dont know if this is the same problem, but I was having an issue similar to this. When ever I tried to backup my device, it would error out on the profile database. To fix it you can either go in to advance and add everything except the profile database, or used the advanced screen to "Clear" the profile database back to default which is what I did. I only had one or two custom ringtones so it's easy for me to change it after back up.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.