BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-24-2008, 10:25 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iowa
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Escalating?

Please Login to Remove!

Ok...got a problem! I had all my alerts and tones set as Escalating and it worked fine. And now it aint load...its about as load as low. 8100 is my verson...help me!
Offline  
Old 07-25-2008, 01:06 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
hnsimpson's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: NC
Model: 8130
OS: 4.5xxxx
PIN: pm me for it
Carrier: Verizon
Posts: 1,039
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8310 AT&T)

Quote:
Originally Posted by Rondogg
Ok...got a problem! I had all my alerts and tones set as Escalating and it worked fine. And now it aint load...its about as load as low. 8100 is my verson...help me!
What the hell are you trying to ask?

-simpson
__________________
"Just bust a move."

-Young MC
Offline  
Old 07-25-2008, 01:11 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: sprint
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

He's saying its as "LOUD" as low. Sorry man. Cant help ya.
Offline  
Old 07-25-2008, 01:16 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2008
Location: Northern IL
Model: 8330
OS: 4.5
Carrier: Verizon
Posts: 2,076
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried a battery pull (with device on), hold, and replace?
Offline  
Old 07-25-2008, 02:57 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iowa
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NickfromIL View Post
Have you tried a battery pull (with device on), hold, and replace?
What do you mean by hold?
Offline  
Old 07-25-2008, 03:38 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.330
PIN: 217FEEC9
Carrier: T-Mobile
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Rondogg View Post
What do you mean by hold?
Hold the battery in your hand.
Offline  
Old 07-25-2008, 04:21 PM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
sugar's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: NY
Model: 9700
OS: 6.0.0.576
PIN: N/A
Carrier: TMobile
Posts: 311
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by MechaJDI View Post
Hold the battery in your hand.
for 30 seconds before puting it back.....
Offline  
Old 07-25-2008, 06:36 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iowa
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ill try the 30sec thing in a second...thought ya just took it out and put it right back in.
Offline  
Old 07-25-2008, 08:07 PM   #9 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Rondogg View Post
Ill try the 30sec thing in a second...thought ya just took it out and put it right back in.
Make sure you're leaving the phone *on* when you remove the battery. If you turn it off first you get nothing by doing a battery pull.

Dave
Offline  
Old 07-25-2008, 11:03 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iowa
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Pulling the battery did...not work.
Offline  
Old 08-08-2008, 04:30 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2008
Location: Iowa
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Still can't fix this problem...plz anyone that can?
Offline  
Old 08-08-2008, 04:33 PM   #12 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
blakeatl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Atlanta area
Model: 8100
OS: 4.5.0.102
Carrier: T-mobile
Posts: 1,686
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I couldn't help but laugh at this one....not the question, but the answers.
__________________
Build Your Business Even If You Are On A Budget.
Magnetic Sponsoring
Offline  
Old 08-08-2008, 06:55 PM   #13 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8100
OS: 4.5.0.69
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have always had that problem but i only noticed it after i upgraded to 4.5 so im not sure if it didnt work before
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.